Przejdź do:

Dzisiaj jest środa, 30 września 2020

Klubowicze online:
885

Forum

Strefa dj-ów i producentów

Kompendium wiedzy

powiadamiaj o nowych odpowiedziach dodaj temat do zakładek Cubase SX Tutorial

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#166

3 grudnia 2005, godz. 20:59

pytac mozesz...bo kto pyta nie bladzi tylko zadasz pytanie to trzeba bylo przeczytac caly tutorial a gwarantuje ze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie !

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#167

3 grudnia 2005, godz. 21:08

przeczytalem ten tutek 2 razy i cigale nie wiem. Jesli ktos napisalby mi cos trza zrobic, bylbym wdzieczny

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#168

4 grudnia 2005, godz. 13:15

poprostu chce uzyc tego, tak jak np. key editora.. tylko za bardzo nie wiem jak
mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#169

4 grudnia 2005, godz. 13:55

kwestia podlaczenia wtyki do wyjscia ! a o tym juz mowilem w tutorialu przesledz go dokladnie od poczatku a na pewno podlaczysz wtyke !

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#170

4 grudnia 2005, godz. 16:06

Dobra zaladowalem ta wtyczke, ale nie wiem jak jej uzywac zaladowalem wtyczke Drumatic 3 i nie mam pojecia jak ja uzywac

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#171

4 grudnia 2005, godz. 16:17

czlowieku przeciez tam wszytko jest napisane !

dodajesz sicezke midi zaznazcasz obsszar klikasz dwa razy i tworzysz zadrzenie...po prawej stronie w track inspectorze zaznaczasz midi out i wybierasz tam wtyke i juz...

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#172

5 grudnia 2005, godz. 20:12

sory ze tak zawracam glowe, ale ma 2 problem, otoz chcialbym ustawic szybkosc jedengo zdarzenia, bo melodia kompletnie nie pasuje do basow i bitu czy w ogole cos takiego istnieje?

sorki za te posty wyzej, bo nie moglem wtedy zajazyc o co choidzi

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#173

5 grudnia 2005, godz. 20:30

wchodzisz w zakladke project na samej gorze obok file .edit itd tam wybierasz temp track i ustawaisz sobie jaka ma byc predkosc utworu w dowolnym momencie kawalka...wartosc oczywiscie podana w bpm (bits per minutes)

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#174

5 grudnia 2005, godz. 20:43

wielkie dzieki, nie wiem co bym bez twojej pomocy zrobil

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#175

5 grudnia 2005, godz. 21:08

meczyl bys sie dalej az bys znalazl sam

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#176

8 grudnia 2005, godz. 17:26

teraz mam problem z zapisywaniem, kiedy probuje zapisac wywala mi takie cos The left and right locators must be set!
co mam zrboic zeby zapisac?

Deliano Carl Klubowicz offline...
złoty klubowicz

offline
#177

8 grudnia 2005, godz. 17:38

musisz zaznaczyc lokatorami obszar ktory chcesz wyrenderowac do mp3/wav ... tak jak przy robieniu zdarzenia mido

pozdr.

http://www.ftb.pl/dj.asp?id=1723 ... ranking ftb
www.myspace.com/delianocarl
coraz więcej kozaków i frajerów na tym forum ;]

Dakpen Klubowicz offline...
klubowicz

offline
#178

8 grudnia 2005, godz. 17:41

dzieki

Kraneeec Klubowicz offline...
moderator

offline
#179

8 grudnia 2005, godz. 19:30

stary chyba jednak nie czytales tego tutoriala co napisalem tam wszsytko to pisze o co pytasz !

facebook.com/niklasvenn
niklasvenn.dj.ftb.pl

Deliano Carl Klubowicz offline...
złoty klubowicz

offline
#180

12 stycznia 2006, godz. 08:37

a ja mam taki problem...
w cubase sx 3 ladujac srednio co 4 sampel ... grają one w zwolnionym tempie tak jakbym stosowal na nie time stretching ... nie potrafie przywrocic sampla do "oryginalnej" postaci... jak to gówno wyłączyć :\

pozdr.

http://www.ftb.pl/dj.asp?id=1723 ... ranking ftb
www.myspace.com/delianocarl
coraz więcej kozaków i frajerów na tym forum ;]

166 - 180/228 |